Dienstaanbod
Als zelfstandig werkend kok ben ik flexibel inzetbaar voor uiteenlopende opdrachten in de horeca. Of het nu gaat om het ondersteunen van een bestaand keukenteam, het zelfstandig draaien van een dienst, of hulp bij mise-en-place en voorbereiding – ik bied vakmanschap, ervaring en betrouwbaarheid.
Mogelijke werkzaamheden:
- Mise-en-place voorbereiden
- Lunch- en dinerbereidingen
- À la carte koken
- Sauzen en dressings maken
- Keuken openen of sluiten
- Apparatuur bedienen en schoonmaken
- Voorraadbeheer en keukenorganisatie
Tarief
- Uurtarief: €32,50 (exclusief btw)
- Reiskostenvergoeding: €0,25 per kilometer (gerekend vanaf mijn adres)
Benieuwd naar de beschikbaarheid of een opdracht bespreken? Neem gerust contact op via het contactformulier of per e-mail.
Maak jouw eigen website met JouwWeb