OVER SABER

Mijn naam is Saber Souissi en ik ben een gepassioneerde freelance kok met meer dan 15 jaar ervaring in de horeca. Sinds 2012 werk ik in uiteenlopende keukens – van streetfood tot luxe à la carte – en ben ik uitgegroeid tot een allround, zelfstandig werkend kok die van aanpakken weet.

 

Mijn carrière begon bij KFC, waar ik de basis leerde van tempo en hygiëne. Al snel groeide ik door naar functies als hulpkok en uiteindelijk zelfstandig werkend kok bij toonaangevende horecazaken in Amsterdam en omstreken. Van het voorbereiden van mise-en-place tot het zelfstandig draaien van lunch- en dinerkaart, het bereiden van sauzen en dressings, het aansturen van de keuken en het verzorgen van personeelsmaaltijden – ik sta stevig in mijn schoenen, ook tijdens drukke piekuren.

Informatie

Ik ben stressbestendig, werk in een hoog tempo, en beheers alle facetten van het keukenproces: voorbereiden, koken, opruimen en schoonmaken. Daarnaast beschik ik over mijn eigen KvK-inschrijving (87644649) en btw-nummer (NL004452984B28), waardoor ik flexibel inzetbaar ben voor tijdelijke of langdurige opdrachten.

 

Opleiding

 

  • Koksopleiding – ROC van Amsterdam (2009–2012)

 

Talen

 

  • Nederlands – vloeiend
  • Engels – goed

 

 

Ervaring (selectie)


  • Zelfstandig werkend kok – ’t Waaltje Bar & Kitchen, Bergschenhoek (2024 – heden)
  • Zelfstandig werkend kok – Heck’s Amsterdam (2021 – 2024)
  • Chef de Partie – Hannekes Boom (2018 – 2021)
  • Ontbijtkok – art’otel Amsterdam (2015 – 2018)
  • (Zelfstandig werkend) kok – Ron Gastrobar Streetfood / Mooie Boules (2012 – 2015)
  • Cook – KFC Amsterdam (2010 – 2012)

 

Specialisaties / Skills

  • Mise-en-place maken
  • Gerechten bereiden
  • Voorraden bijhouden
  • Snijden en snipperen
  • Sauzen & dressings
  • Keukenapparatuur bedienen
  • Schoonmaken & afsluiten

 

Of het nu gaat om versterking tijdens drukke dagen, een tijdelijke invalklus of een langdurige samenwerking: ik denk mee, werk hard en lever kwaliteit.

 

Op zoek naar een betrouwbare freelance kok? Neem gerust contact op!